Høsthelg på Smedmyrkoia (DNT Oslo 26 - 45 år)

27. september kl. 17:45
29. september kl. 13:00
Fellestur, Fottur, Topptur, Dnt Oslo Og Omegn, Nordmarka, Hytteovernatting, Oppkuven, Vandregruppa, Dntoslo26-45, Dnt2645
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Oslomarka (se kart)
DNT Oslo 26 - 45

Vil du være med oss på en hyggelig høsthelg i skogen? Vi har leid hele Smedmyrkoia denne helgen og legger opp til topptur på lørdagen og hygge hele helgen. Meld deg på nå, det er begrenset med plasser.

Turbeskrivelse:

Vi møtes ved parkeringsplassen nedenfor Skansebakken kl 17:45 - det er da buss 41 ankommer. Vi endrer oppmøtetid, hvis Ruter endrer sine tider. - se etter turledere i røde klær :)

Vi går i samlet og i rolig tempo de 5 kilometerne inn til Smedmyrkoia. Turen går på traktorvei og sti og kan til tider være våt. Det er derfor viktig med gode sko (vi anbefaler ikke joggesko til denne turen). Vel fremme ved hytta fordeler vi senger og begynner matlaging. Det legges opp til felles middag både fredag og lørdag. Vi hygger oss utover kvelden og blir litt bedre kjent.

På lørdag nyter vi en deilig morgen. Vi har med egen mat og spiser når det passer oss. For de som vil, tar vi en felles topptur til Oppkuven. Oppkuven er den høyeste toppen i Krokskogen, og en av de høyeste i hele marka. Det er 5 km opp og føler vi oss i god nok form, tar vi en liten omvei ned igjen. Turen går igjennom et naturreservat så det er uberørt skog og spennende stier. Vi tar med egen lunsj og spiser denne på turen. Husk at det blir fort kaldt når vi stopper opp, så ta med nok klær.

På søndag nyter vi nok en deilig morgen på hytta, vi rydder og vasker oss ut av hytta og begynner på de fem kilometerne ned igjen til Skansebakken hvor vi avslutter turen for denne gang.

Tips og tanker:

• Gode sko (ikke joggesko) og klær etter vær
  • Hodelykt er kjekt å ha.
  • Ta gjerne med en liten dagstursekk eller rumpetaske til toppturen lørdag, termos, noe å sitte på
  • Felles middag fredag og lørdag. Tulederne handler inn til dette i forkant og vi fordeler maten på parkeringsplassen før vi går innover fredag. Vi tar oppgjør av fellesutgift på turen.
  • Du har med egen frokost lørdag og søndag og egen lunsj lørdag.
  • Det er lov å kose seg litt ekstra på kvelden
  • Du må ha med sovepose / lakenpose / sengetøy. Hytta har dyner og puter.
  • Det er ikke strøm på denne hytta.

Påmelding innen 15. august. Vi sender ut et velkomstbrev etter at fristen har gått ut med informasjon om kontonummer og betalingsfrist. NB: Melder du deg av turen etter innbetaling får du pengene igjen kun hvis vi klarer å fylle plassen din med en ny deltaker.

To netter på Smedmyrkoia:

460,- for medlemmer av DNT

650,- for ikke-medlemmer

*i tillegg kommer utgift til felles middager. Dette oppgjøret tar vi på turen og benytter oss av Vipps.

Høsthelg på Smedmyrkoia (DNT Oslo 26 - 45 år)

Turledere:

• Kathrine Karlsen