Sykkeltur i Brennifjellet

Dette arrangementet er over!

Velkommen til sykkeltur i skogen med Barnas Turlag.

Vi starter ved Gystadmarka skole og sykler sammen på sti og kjerrevei i ca 2,5 før vi stopper og spiser vår egen medbragte matpakke. Når vi er mette og uthvilte fortsetter vi ca 1,5 km til på samme type stier og veier før vi kommer ut til 174 der ca en km på asfalt venter oss tilbake til utgangspunktet.

Dersom noen vil sykle lang løype (ca 8,5 km) tar de en annen vei etter matpausen. Da venter først ca en km på en lite trafikkert bilvei, før man svinger inn i skogen og sykler ca 2,5 på kjerrevei. Veien er bred men det er stedvis mye røtter som dekker veibanen. Utfordrende for noen og kjempegøy for andre. Så fortsetter løypa ca 1 km på fin sti før man kommer ut til 174 (samme som kort løype) og tar asfaltert gangvei tilbake til start.

Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær greie og hjelp til slik at alle får gode opplevelser.

- Oppmøtested og tid: Parkeringen ved Gystadmarka skole
- Parkering ved skolen for den som kjører bil
- Passer for: 2-12 år, men alle er velkommen! Dere kjenner selv egne barn og hvor langt de kan sykle eller sitte bakpå deres sykkel
- Varighet: 2 timer, 12:00 - 15:00
- Pris: Gratis for alle.
Ingen påmelding - bare å møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap.
- Turleder: Therese Lyngra, tlf: 950 72 472
 

På våre arrangement tar vi ofte bilder. Blir du fotografert, men ikke ønsker å bli publisert vennligst ta kontakt med en av våre turledere ifm arrangementet.

Sykkeltur i Brennifjellet

Velkommen til sykkeltur i skogen med Barnas Turlag. Vi starter ved Gystadmarka skole og sykler sammen på sti og kjerrevei i ca 2,5 før vi stopper og spiser vår egen ...