Langtur til Hasleråsen

Fellestur

Dato
25. august 2019 kl. 11:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Skog, Aktivitet Fottur
Arrangører
Ullensaker Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Akershus Øst (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ullensaker Turlag inviterer til rundtur nord i kommunen hvor vi «bestiger» Ullensakers høyeste topp, Hasleråsen 313,5 meter! Dette er en unik mulighet til å bli bedre kjent med de flotte turområdene som vi har i kommunen.

Turen går i lett kupert terreng og dere vil erfare at Ullensaker ikke bare er flatt. På toppen har vi flott utsikt utover Romerikssletta. Det norske flagget er "plantet" på toppen! Turen passer for de som er vant til å gå en litt lengre tur i skog og mark. Det kan være litt fuktig terreng her og der, så gode sko/støvler anbefales.
Vi legger opp til en tur som varer i ca 5 timer inkludert pauser. Turen er ca 14 km, og på toppunktet på Hasleråsen vil vi ha en lengre matpause. Ta med mat og drikke!

NB! Turen vil være noe lenger enn tidligere annonsert i vår brosjyre.

Parkering/oppmøte: Vi parkerer på Nordkisa idrettspark. Kjør til Nordkisa og inn Anna Willesruds veg mot Nordkisa skole og idrettsparken. Det er ca 15 min med bil fra Jessheim.

Turledere er: Ann-Mari, Einar, Gyri og Ingeborg

Turen er gratis og åpen for alle.

Velkommen med på tur med oss!

 

Merk: På våre turer tar vi bilder og noen ganger video som vi benytter til markedsføring i sosiale media og på våre nettsider. Hvis du ikke ønsker å bli avbildet eller publisert på slike medier ber vi deg ta kontakt med en av våre turledere ved turens start, så tar vi selvfølgelig hensyn til det.

 

 

Langtur til Hasleråsen

Ullensaker Turlag inviterer til rundtur nord i kommunen hvor vi «bestiger» Ullensakers høyeste topp, Hasleråsen 313,5 meter! Dette er en unik mulighet til å bli bedre kjent med de flotte ...

Kontaktinformasjon:

  • Ingeborg K Gresaker
  • Tlf. 99 29 36 39

Turledere:

  • Ingeborg Knutsdatter Gesaker
  • Ann-Mari Grøndalen Lund
  • Einar Korvald
  • Gyri Siljehaug