#Nattinaturen - Langvann (DNT Oslo 26-45)

Fellestur

Fra dato
31. august 2019 kl. 13:00
Til dato
1. september 2019 kl. 13:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivitet, Østmarka, Overnatting, Blåsti, Dnt26-45, #Nattinaturen
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
Vandregruppa
Dette arrangementet er over!

Lyst til å bli bedre kjent med Østmarka, møte flotte turmennesker samtidig som du tar en natt ute? Da har du muligheten til å være med meg og Ákos til Langvann hvor vi kickstarter Friluftslivetslivets uke med #nattinaturen.

Vi møtes på Skullerud T-Banestasjon klokken 13.00 ( se etter turledere i røde jakker) og går i samlet tropp til Langvann hvor vi finner et egnet sted til å slå opp teltene og henge opp hengekøyene. Selve turen går på blåmerket sti og er på ca 5 km en vei. Jeg anbefaler godt fottøy da det tidvis er steinete og kan være vått. 

Langvann innbyr både til bading, fisking ( husk fiskekort)  og har mange fine stier i området for de som ønsker å gå på oppdagelsesferd. Utpå ettermiddagen/ kvelden samles vi for felles middag, skrønehistorier og litt lettere underholdning fra turlederne. 

Du tar med valgfri drikke, snacks om du har lyst på det, matpakke til lørdag og frokost til søndag. Turledere handler inn til felles middag som gruppen tilbereder sammen. Ta med fat & bestikk, så blir det ikke så mye søl ;) 

Søndag sover vi til vi våkner, tar et morgenbad, spiser frokost og tar livet som det kommer,  før vi pakker sammen og avslutter turen der vi startet. 

 

Jeg har bestilt pent vær og god badetemperatur,  så det er ingen grunn til å sove hjemme!

 

Hvordan kommer du deg dit? Buss nr 70  eller T-bane nr 3, Mortensrud. Kommer du med bil er det gode parkeringsmuligeter ved Skullerudstua. Gi beskjed om du kommer med bil så plukker vi deg opp på veien.

 Utstyr: 

  • Telt / Hengekøye / tarp ( hva du enn ønsker å sove i / under ) 
  • Kart og kompass ( Turkart Østmarka 1:25 000 ) 
  • Hodelykt 
  • Valgfri drikke, snacks, niste lørdag og frokost søndag
  • Sitte / liggeunderlag 
  • Sovepose
  • Toalettsaker og andre personlige ting - Husk toalettpapir! 
  • Riktig bekledning etter værfoholdene. Se gjerne pakkelister her: https://inspirasjon.ut.no/fjellvett-sikkerhet-utstyr/pakkeliste-for-sommerturen/100776

 

Pris: 175,- pr stk som dekker felles middag og en liten overraskelse til de som imponerer på turledernes underholdning. 

Påmelding: Via link. Spørsmål til turleder Mette Nikolaisen på mail:mettenik@yahoo.no. Ved påmelding ønskes det at du oppgir kontaktinformasjon til pårørende og evt matallergier / dietter.

NB! Se informasjon om betaling og avbestilling i egen mail som sendes ut fortløpende. Plass på turen bekreftes først når innbetaling er gjort!  

 

 

#Nattinaturen - Langvann (DNT Oslo 26-45)

Lyst til å bli bedre kjent med Østmarka, møte flotte turmennesker samtidig som du tar en natt ute? Da har du muligheten til å være med meg og Ákos til Langvann ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Mette Nikolaisen
  • Akos Pap