Eventyryoga for barn (4-6 år)

Arrangement

Dato
17. november 2019 kl. 10:30 - 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Barn, Yoga, Frilufthuset, Gratis, Barnefamilie
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn , Friluftshuset Sørenga
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag inviterer til gratis yoga for barn på Frilufthuset, Sørenga! Her kan barna prøve eventyryoga med en erfaren yogainstruktør. Vi holder buldrerommet åpent for søsken.  

For barn (4-6 år) i følge med voksen

På barneyoga skal man ha det morsomt og være kreativ, samtidig som man får en pust i bakken i en hektisk hverdag. Ved å bruke et eventyr som ramme, inviteres barna til å gjøre ulike yogabevegelser og til å bruke pusten. De voksne deltar sammen med barna. Yogaen avsluttes med hvile. 

Yogalærer Jeanette Olsen fra Gnist Yoga har undervist yoga på Friluftshuset i to år og har kurs i MediYoga Kidz og traumesensitiv yoga. Hun har en raus og inkluderende stil. 

Program for barneyoga:

Aldersgruppe: 4-6 år                

Tid: 10.30-11.00

(Yoga for aldersgruppen 7-9 år starter kl. 11.15, se eget arrangement for påmelding)

Sted: Innendørs i Bystua på Friluftshuset, Sørenga. 

Pris: Gratis, men krever påmelding.

Utstyr: Det anbefales å ha på myke og bevegelige klær.

Vi ønsker at foreldre/foresatte gjør yoga sammen med barna istedenfor å være publikum. Dette er en fin anledning til å prøve noe nytt sammen!

Søsken som ikke er i aldersgruppen, kan boltre seg i buldrerommet. Buldring er klatring i en lav klatrevegg hvor man ikke trenger tau eller sikring. Om man faller, lander man på en myk tjukkas. Buldring egner seg for barn fra fire år og oppover, ungdom og voksne.

Velkommen til store og små!

Adkomst

Kollektivt: Sykkel, T-bane, trikk eller buss til Oslo S eller Bjørvika. Følg gangbroen ved Operaen/Sukkerbiten over til Sørenga. Friluftshuset ligger rett ved Sørenga Sjøbad.
Med bil: Ta rv. 162 sørover, sving til høyre ved Sørengkaia. Det er betalingsparkering i P-huset på Sørenga.

Sikkerhet

Foreldre har ansvar for sine barn og alle barn må ha voksenfølge. Ved buldring, pass på at barnet ikke beveger seg i fallsonen til de som klatrer i veggen. Stå gjerne bak barnet ditt og sørg for at barnet får et fint fall på tjukkasen. 

Vi gjør oppmerksom på at på turer og aktiviteter med Barnas Turlag har foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Turledere og aktivitetsledere har ansvar for gjennomføring av turen og tilrettelegging av aktiviteter.

For mer informasjon

For spørsmål om kursinnhold, kontakt Jeanette på Gnist Yoga eller hei@gnistyoga.no

For spørsmål om påmelding, kontakt DNT Oslo og omegn på tlf. 22 82 28 00 eller info@dntoslo.no