Mina og meg – Jakten på magiske turøyeblikk

Dette arrangementet er over!

Mina Floriana er bare fire år gammel og har allerede vært på flere ekspedisjoner enn gjennomsnittsnordmannen. I 2018 tilbrakte hun og pappaen Alexander Read 168 dager ute og tilbakela 800 kilometer med ski og på beina. I 2019 har de fortsatt jakten på magiske turøyeblikk og blitt kåret til Årets Villmarkinger. Barnas Turlag inviterer til et inspirasjonsforedrag utenom det vanlige! 

Åpent arrangement, de første 60 får plass.

Uke etter uke, sommer og vinter, flytter Mina og Daddy hverdagen ut og opp i fjellet. Dette er historien om deres jakt på de enkle, men verdifulle, turøyeblikkene, om ukonvensjonell barneoppdragelse på 1600 høydemetre, om troll og turmagi og kanskje også noen tårer... Vi blir med på deres tureventyr og får innblikk i den verden som åpner seg når fjellguiden er ei bittelita jente. Alexander inviterer også til refleksjon og spørsmål knyttet til turer med barn, så her er det mulig å ta med seg flere tips og triks til egne turer.

"Mina og meg" har laget flere barne-tv-episoder og en filmdokumentar fra turekspedisjonene kommer snart. Alexander og Mina ønsker å bryte ned terskelen for komme seg ut på tur med små barn. Derfor har Alexander også startet et prosjekt der han drar hjem til barnefamilier og hjelper dem med å realisere deres tureventyr!

Når

Lørdag 7. mars kl 11.00-12.30.

Hvor

DNT Oslo og Omegn sine lokaler i Storgata 3, Oslo

Adkomst

Reis kollektivt: Sykkel, T-bane, trikk eller buss. Vi holder til midt i Oslo sentrum. 

Arrangementet er gratis. Vi serverer kaffe & te.

Du kan følge "Mina og meg" på Instagram og Facebook.

Frivillig i DNT

Kanskje du har lyst til å jobbe som frivillig? Vi trenger flere turledere og aktivitetsledere og har et spennende kursprogram for dem som er interessert.

Følg Barnas Turlag på Facebook 

Kategori: Nærmiljø

Kontaktinformasjon: