Måneskinnstur til Raudfjell

Dette arrangementet er over!

Vi slår oss sammen med Barnas Turlag, og inviterer til vår tradisjonelle fullmånetur opp på Raudfjell i Holter. Måneskinn eller ikke – vi må opp til det flotte tårnet på toppen og nyte utsikten utover Romerike. I mørket er utsikten til lysene fra Jessheim og Gardermoen et flott skue! Tårnet vil for anledningen være opplyst! Fin grusvei opp, først til «Utsikten», så til enden, der stien tar oss den siste kilometeren opp til selve toppen og utsiktstårnet. Det er cirka 200 meter stigning totalt. Turen passer stort sett for alle barn som orker å gå litt. Det er cirka 3 km / 40 min å gå hver vei. Vi fyrer opp bål på toppen, så ta gjerne med drikke og bålmat. Ta med hodelykt og sitteunderlag også. Vi anbefaler fjellsko eller støvler, da stien det siste stykket er ganske våt. Husk varme klær!

Adkomst: Kjør Åsvegen fra Eltonåsen i Holter og ta inn på Øyungsvegen (bomveg). P ved bommen opp mot Raudfjell ca 1 km etter ferist.

OBS: Turen er gratis og åpen for alle, men på grunn av koronasituasjonen må vi kreve påmelding på våre turer for å ha oversikt over deltakere ved eventuelle smittetilfeller. Turledere er Thorbjørn, Jan Ove og Todd.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag og Barnas Turlag Nannestad! 

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Måneskinnstur til Raudfjell

Vi slår oss sammen med Barnas Turlag, og inviterer til vår tradisjonelle fullmånetur opp på Raudfjell i Holter. Måneskinn eller ikke – vi må opp til det flotte tårnet på ...

Kontaktinformasjon:

  • Thorbjørn
  • Tlf. 95267046

Turledere:

  • Tom Grefsheim
  • Jan Ove Nicolaisen
  • Todd Nore