Nærtur/kveldstur - Lille Losbyrunden

Fellestur

Dato
30. september kl. 18:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Fottur, Markatur, #Kveldstur
Arrangører
Lørenskog Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til nærtur/kveldsturer sammen med oss i Lørenskog Turlag. Disse turene passer for voksne, ungdom og seniorer som kan tenke seg en tur på ettermiddagstid / kveldstid. 

** Merk: Denne turen krever påmelding: Benytt "Meld deg på" knappen på denne siden.

Vi starter turen ved Losby besøksgård og går veien innover mot Mønevann. Ved vasshjulet tar vi til venstre og treffer på blåmerket sti. På grunn av hogstfelt går vi denne kvelden en litt annen variant av "Lille Losbyrunde" via en umerket sti før vi havner tilbake på blå merker ved en vik av Mønevann. Stien går nesten ned til en husmannsplass ved Geitsjøen som heter Finnland, deretter videre rundt Geiterudtangen ved Geitsjøen. Vi følger stien videre over demningen ved husmannsplassen Tangen og så ut på veien igjen tilbake mot Mønevann og videre til utgangspunktet. Det blir mørkt før vi er tilbake, ta gjerne med hodelykt.

Rute: Lille Losbyrunden, 7-8 km (Ca. 2 timer)

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
Vi er opptatt av å følge sentrale smitteverninstrukser på turene våre, og alle turdeltakerne må melde seg på. Alle må forholde seg til følgende:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Nærtur/kveldstur - Lille Losbyrunden

Velkommen til nærtur/kveldsturer sammen med oss i Lørenskog Turlag. Disse turene passer for voksne, ungdom og seniorer som kan tenke seg en tur på ettermiddagstid / kveldstid.  ** Merk: Denne ...

Kontaktinformasjon:

  • Susanne Backman
  • Tlf. 92240471