Toppturhelg i Rondane. LEDIGE PLASSER!

Arrangement

Fra dato
16. mars kl. 08:00
Til dato
18. mars
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Fjellsportsamling, Rondane, Topptur, Skitur, Randonee, Fjellskitur
Arrangører
Rondvassbu, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Rondanes fineste skitopper på én helg! LEDIGE PLASSER!

Denne helgen guider vi til Veslesmeden lørdag og Ljosåbelgen på søndag!  På én og samme helg kan du oppleve de flotteste toppene i Rondane på ski. Fra Ljosåbelgen kjører vi på ski helt ned til parkeringen på Mysuseter. Rondvassbu har komplett fjellski- og randonnéeutstyr til utleie. Husk å gi beskjed om du ønsker å leie ved påmelding. Påmelding til rondvassbu@turistforeningen.no senest tre dager før turstart. 

Fredag: Alle som deltar på turen møtes i peisestuen sammen med fjellfører og bestyrer Øystein Gården. Vi går gjennom helgens turer og blir bedre kjent med hverandre. 

Lørdag: Frokost kl 08.00. Alle smører matpakke og fyller termos. Avmars fra Rondvassbu mot Veslesmeden kl 09.30. Vi er tilbake på Rondvassbu ca kl 16.00. Da er badestampen varm for de som ønsker å slappe av i stampen frem til middagen som serveres kl 18.00. 

Søndag: Frokost kl 08.00. Alle smører matpakke og fyller termos. Hugs å pakke ut av rommene før avmarsj. Vi går fra Rondvassbu kl 09.30 mot Ljosåbelgen. Når vi starter på stigningen opp mot Ljosåbelgen legger vi igjen bagasjen som ikke trenger å være med på toppen. Når vi har bestiget Ljosåbelgen får vi en fantastisk nedkjøring tilbake til bagasjen før vi slipper oss ned til Mysuseter. 

Pakketilbud: Toppturhelg 2 dager, alle måltider og overnatting i to døgn på firesengsrom: 3050,- (DNT medlemmer)

Booking: Per e-post til rondvassbu@turistforeningen.no (oppgi dato og tur, evt leie av utstyr)

Velkommen til en eventyrlig helg i Rondane!

 

Toppturhelg i Rondane. LEDIGE PLASSER!

Rondanes fineste skitopper på én helg! LEDIGE PLASSER! Denne helgen guider vi til Veslesmeden lørdag og Ljosåbelgen på søndag!  På én og samme helg kan du oppleve de flotteste toppene ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Øystein Gården