Toppturhelg i Rondane fjellski og randonée

Arrangement

Fra dato
5. april kl. 18:00
Til dato
7. april kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Fjellsportsamling, Rondane, Topptur, Skitur, Randonee, Fjellskitur
Arrangører
Rondvassbu, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Rondanes fineste skitopper på én helg! 

Denne helgen guider vi til Veslesmeden lørdag og Ljosåbelgen på søndag!  På én og samme helg kan du oppleve de flotteste toppene i Rondane på ski. Fra Ljosåbelgen kjører vi på ski helt ned til parkeringen på Mysuseter. Rondvassbu har komplett fjellski- og randonnéeutstyr til utleie. Husk å gi beskjed om du ønsker å leie ved påmelding. Påmelding til rondvassbu@turistforeningen.no senest tre dager før turstart. Mer info om Veslesmeden og Ljosåbelgen finner du her:

Fredag: Deltakere går selv inn til til Rondvassbu. Fra Mysuseter og inn til Rondvassbu er det ca 11km og vi anbefaler deltakere å bruke fjellski inn til hytta. Randonée utstyret tas i pulk eller på ryggen. Om du ikke har tilgang til pulk kan du lage din egen av randonée ski: Tape sammen skine foran og bak, sett sko i bindingene med en plastpose over åpningen. Knytt deretter et tau i fronten av skine og trekk de etter deg inn til hytta. Dette er en rask å effektiv måte å få med seg utstyret inn til hytta. Middag til alle deltakere serveres fra kl 18.00 og utover. Ca kl 21.00 møtes alle som deltar på turen i peisestuen sammen med fjellfører og bestyrer Øystein Gården. Vi tar en gjennomgang av helgens turer og blir bedre kjent med hverandre.  

Lørdag: Frokost kl 08.00. Alle smører matpakke og fyller termos. Avmars fra Rondvassbu mot Veslesmeden kl 09.30. Vi er tilbake på Rondvassbu ca kl 16.00. Badestampen er da varm og de som ønsker kan slappe av i stampen frem til middagen som serveres kl 18.00. 

Søndag: Frokost kl 08.00. Alle smører matpakke og fyller termos. Vi går fra Rondvassbu kl 09.30 mot Ljosåbelgen. Utstyr som ikke benyttes på toppturen på søndag kan bli med på varetransporten som går til Myuseter søndag ettermiddag. Når vi har besteget Ljosåbelgen får vi en fantastisk nedkjøring ned Ljosåbotn før vi sklir utover slettene tilbake til Mysuseter. 

Pakketilbud: Toppturhelg 2 dager, alle måltider og overnatting i to døgn på firesengsrom: 3400,- (DNT medlemmer) 3960,- (ikke medlemmer)

Booking: Per e-post til rondvassbu@turistforeningen.no (oppgi dato og tur, evt leie av utstyr)

Velkommen til en eventyrlig helg i Rondane!

 

Toppturhelg i Rondane fjellski og randonée

Rondanes fineste skitopper på én helg!  Denne helgen guider vi til Veslesmeden lørdag og Ljosåbelgen på søndag!  På én og samme helg kan du oppleve de flotteste toppene i Rondane ...

Kontaktinformasjon:

  • Øystein Gården