Turboteamet til Rondvassbu i høstferien (fra 4 år)

Turbodager i fjellet
Turbodager i fjellet

Turboteamet kommer til Rondvassbu denne høstferien (uke 40)! Det blir aktiviteter og moro for hele familien. Hvorfor ikke legge høstferien til vakre Rondane? Team Turbo ønsker Rondvassbu sine gjester velkommen til aktiviteter fra mandag til torsdag.

Om Rondvassbu

Midt i Rondane Nasjonalpark ligger Rondvassbu, en av DNTs mest populære hytter. Vakkert plassert i sørenden av Rondvatnet med det flotte Rondanemassivet i bakgrunn, med den ene Rondekjempen etter den andre som strekker seg mot skyene. Her er høye fjell, djupe daler og nydelige fjellvann - alt du trenger for høstens vakre naturopplevelser. 

Passer for barn fra 4 år i følge med voksne

Hva er Turboteamet?

Turboteamet er et reisende sirkus for Barnas Turlag i skoleferiene (unntatt sommerferien). Turboteamet skal besøke ulike hytter og fjellområder og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og moro for hele familien. De organiserer uteaktiviteter som turer, organiserte leker, bålmat og annen moro i nærområdet rundt hytta. De voksne kan delta på aktivitetene sammen med barna eller gå turer alene i området eller sammen med andre voksne. Barna må imidlertid alltid ha med en voksen på aktivitetene. Aktivitetsledertilbudet er gratis for Rondvassbu sine overnattingsgjester. Aktivitetsprogrammet blir hengt opp på hytta kvelden i forveien, og da er det også påmelding. 

Mandag 30.september til tordag 3.oktober har Turboteamet aktiviteter fra kl 10 - 16. 

Vi spiser lunsjen ute hver dag. Middag på Rondvassbu er kl 18.30. Etter middag finner Team Turbo på en koselig inneaktivitet. 

Hvilken aktiviteter har Turboteamet i høstferien? 

Topptur, tur i vannkanten, spikking, bålbrenning, matlaging, historiefortelling, leke ulike uteleker, quiz, tegning m.m. Team Turbo tilpasser aktivitetene etter vær, ca alder på barna og barnas ønsker, og programmet blir annonsert kvelden i forveien.  

Bestille opphold på Rondvassbu

Bestille opphold på Rondvassbu gjøres enkelt online ved å trykke på knappen under. I notatfeltet på bestillingen skriver dere "Turboteam".

Ankomst Rondvassbu

Det er ikke bilvei helt frem til hytta. Bilveien stopper ved Spranget, og det er da 6 km på grusvei til hytta. Man kan eventuelt leie sykler fra Spranget - eller gå. 

Du kan lese mer om det å komme seg til Rondvassbu på nettsidene deres her

Kart

Planlegging er halve turen og vi anbefaler at dere skaffer dere kart og studerer dette før dere reiser til fjells. Kart kan kjøpes på Tursenteret vårt i Storgata 3 eller i DNT Oslos nettbutikkMer informasjon om fjellområdene og hyttene på www.ut.no. 

Turinformasjonen hjelper deg

Har dere spørsmål om turopplegg, kart eller utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår turinformasjon på: 22 82 28 22 mandag til fredag mellom 08.30 - 16.00 eller på e-post turinfo@dntoslo.no.

For å få gode priser på fast opphold på hyttene våre, er det lurt å være medlem: Bli medlem i DNT

Arrangement

Fra dato

30. septmeber 2019 kl. 10:00
Til dato

3. oktober 2019 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad

Enkel   
Passer spesielt for

Barn
Turtyper

Arrangement, , Fottur,AktivitetslederRondvassbu,Teamturbo
Arrangører 

Barnas Turlag Oslo og OmegnDNT Oslo og Omegn ,Rondvassbu
Turområde
Rondane (se kart)