Booking overnatting, turer og utstyr

Rondvassbu i vinterdrakt
Rondvassbu i vinterdrakt Foto: Øystein Gården

Vi har mange som sender oss spørsmål på mail hver dag. Før du sender oss en mail kan du sjekke denne siden her så kanskje du finner svaret helt på egenhånd. 

Det skal lønne seg å være medlem i DNT! Som medlem får du rabatt på både overnatting og mat. Skal du overnatte i mer enn 2 døgn vil du spare inn igjen medlemskapet.  Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.

Bestilling av rom

Alle som kommer til Rondvassbu får mat og et sted å sove. Det er derfor ikke nødvendig å bestille rom på forhånd. Dersom du ønsker eget rom, gjelder følgende betingelser: 

  • Vi tar kun bestilling på opphold med frokost og middag.
  • I høysesong tar vi kun bestilling på to netter eller mer, men hvis kapasiteten på hytta tilsier det, tar vi også bestillinger for en natt. 
  • Vi har egne rom hvor det er tillatt å ta hunden med på rommet. Vi anbefaler alle som har med hund å bestille på forhånd. Er det ikke ledige hunderom så finnes det også hundebur i garasjene som hundene kan sove i. Hunder har ikke tilgang til fellesområder som peisestuer etc.  

Avbestilling:
Ved avbestilling 14 - 4 dager før ankomst blir det fakturert et avbestillingsgebyr på kr 250,- pr pers. Ved avbestilling nærmere enn 4 dager før ankomst blir det fakturert et avbestillingsgebyr på kr 500,- pr pers. 

Bestilling av utstyr og påmelding til turer/kurs: 

For å melde deg på kurs, tur eller annen aktivitet må du sende e-post til rondvassbu@dntoslo.no

  • Kursnavn
  • Aktivitetsdato

Når du bestiller vil du få tilbake et informsjonsskjema om våre turer hvor du fyller ut informasjonene over. Når du returnerer dette skjemaet til oss får du tilbake en bekreftelse fra oss.