Booking overnatting, turer og utstyr

Rondvassbu. På veien fra Rondvassbu til Mysuseter. Med de store kjente toppene i bagrunnen. Foto: Rondvasbu

Det skal lønne seg å være medlem i DNT! Som medlem får du rabatt på både overnatting og mat. Skal du overnatte i mer enn 2 døgn vil du spare inn igjen medlemskapet.  Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.

Ønsker du å forhåndsbestille opphold på Rondvassbu? Vi tar kun i mot forhåndsbestillinger for helpensjon med overnatting, frokost og middag. Bestille gjør du selv direkte i vår nettløsning Visbook.

Ønsker du kun å overnatte på Rondvassbu uten middag? Du er hjertelig velkommen, men vi åpner da ikke for booking på forhånd. Alle gjester som ankommer Rondvassbu i åpningstiden får overnatte – men i høysesong kan dette innebære overnatting på sovesal. Velkommen til fjells!

Påmelding på turer/kurs:

Om du ønsker å delta på en av våre turer eller kurs må du sende mail til rondvassbu@dntoslo.no

Når du booker deg på kurs booker vi senger til deg/dere så du trenger ikke booke dette i tillegg.

Bestilling av utstyr og påmelding til turer/kurs:

For å melde deg på kurs, tur eller annen aktivitet må du sende e-post til rondvassbu@dntoslo.no

Når du sender en forespørsel på en av våre turer/kurs får du tilbake et informsjonsskjema om våre turer hvor du fyller ut . Når du returnerer dette skjemaet til oss får du tilbake en bekreftelse fra oss.