Booking overnatting, turer og utstyr

Rondvassbu. På veien fra Rondvassbu til Mysuseter. Med de store kjente toppene i bagrunnen. Foto: Rondvasbu

Det skal lønne seg å være medlem i DNT! Som medlem får du rabatt på både overnatting og mat. Skal du overnatte i mer enn 2 døgn vil du spare inn igjen medlemskapet.  Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.

Bestilling av rom/seng:

Rondvassbu anbefaler alle våre gjester å reservere opphold via nettsiden. Ved å booke på forhånd er du sikret rom eller seng og innsjekkingen vil gå raskere.
Vi tar kun forhåndsbestilling på opphold med middag og frokost. Om man skal overnatte uten å kjøpe mat på hytten så blir det tildelt seng ved ankomst på hytten.

Rondvassbu har dobbeltrom, firesengsrom og sovesaler.

VIKTIG:
Er dere 3 personer og ønsker et rom for dere selv anbefaler vi et dobbeltrom med en ekstra madrass på gulvet.

Er dere 5 personer og ønsker et eget rom anbefaler vi et firesengsrom med ekstra madrass.

Skriv madrass i notatfeltet bak den som skal ligge på madrass.  Om dere ikke fyller alle sengene på rommet så kan andre personer booke den ledige sengen om  det er fullt på hytten.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke legger ut alle våre senger for forhåndsbestilling. Alle som kommer uten bestilling vil alltid få et sted å sove når de ankommer.

HUND: Det er lov med hund på noen av våre rom, men ikke på alle! Skriv  "hund" i notatfeltet når du bestiller. Om vi ikke har ledige hunderom må vil hunden få et bur i en av garasjene over natten.  Hunder har dessverre ikke tilgang til fellesarealer og stuer.

Har du matallergier som vi burde vite om kan du enkelt skrive dette i notatfeltet på bestillingen.

NB!: For alle medlemmer som bor i mer enn 2 netter er sengetøy inkludert i oppholdet. IKKE bestill dette i online bookingen om du er medlem og skal bo i mer enn 2 netter, da får du det automatisk ved innsjekk på hytta.

Har du ytterligere spørsmål om reservasjon når du oss på: rondvassbu@dntoslo.no.

Regler for avbestilling:

Ved avbestilling tidligere enn 10 dager før ankomst vil du få refundert det innbetalte beløpet, med unntak av et administrasjonsgebyr på kr 300,-

Ved avbestilling 10 dager før ankomst beholder vi verdien av 1 natt for hele bestillingen som avbestillingsgebyr.

Vi har mange som sender oss spørsmål på mail hver dag. Før du sender oss en mail kan du sjekke denne siden her så kanskje du finner svaret helt på egenhånd.

Bestilling av utstyr og påmelding til turer/kurs:

For å melde deg på kurs, tur eller annen aktivitet må du sende e-post til rondvassbu@dntoslo.no

Når du sender en forespørsel på en av våre turer/kurs får du tilbake et informsjonsskjema om våre turer hvor du fyller ut . Når du returnerer dette skjemaet til oss får du tilbake en bekreftelse fra oss.