Booking overnatting, turer og utstyr

Rondvassbu. Foto: Kristin Bochud

Vi fortsetter å anbefale at våre gjester forhåndsbestiller overnatting.

Vi fortsetter å anbefale at våre gjester forhåndsbestiller overnatting i 2022, men alle som kommer uanmeldt vil få en seng/madrass å sove på. I år fyller vi rommene helt opp igjen dersom vi blir fullbooket, så om dere f.eks. bestiller to senger på firesengsrom, kan det komme andre på rommet.

På Rondvassbu tilbyr vi overnatting på tosengsrom, firesengsrom og sovesal. Enten bruker du egen lakenpose og putevar, eller så kan du leie sengetøy (med håndkle) hos oss. Det er også mulig å sette opp telt på anviste plasser.

For å bestille seng/rom med fullpensjon kan du benytte vår online booking (klikk her). Dersom du ønsker å bestille teltplass uten matbestilling, trenger ikke dette å forhåndsbestilles - bare henvend deg i resepsjonen ved ankomst. Dersom du ønsker å bestille teltplass med matbestilling (frokost og/eller middag), kan du sende oss en e-post (rondvassbu@dnt.no) med følgende informasjon:

• Ankomstdag og avreisedag
  • Antall personer, fødselsår på barn/ungdom
  • Medlemsnr dersom dere er medlem av DNT
  • Informer om hvilke måltider dere ønsker (og eventuelle matallergier)
  • Navnet på alle overnattede, samt adresse, telefonnummer og e-postadresse til én i følget

Velkommen til fjells!

Bestilling av utstyr og påmelding til turer/kurs

For å melde deg på kurs, tur eller annen aktivitet må du sende e-post til rondvassbu@dnt.no

Når du sender en forespørsel på en av våre turer/kurs får du tilbake et informsjonsskjema om våre turer som du fyller ut. Når du returnerer dette skjemaet til oss får du tilbake en bekreftelse fra oss både på kurspåmelding og opphold.

Det skal lønne seg å være medlem i DNT! Som medlem får du rabatt på både overnatting og mat. Skal du overnatte i mer enn 2 døgn vil du spare inn igjen medlemskapet.  Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.