Booking overnatting, turer og utstyr

Rondvassbu i vinterdrakt
Rondvassbu i vinterdrakt Foto: Øystein Gården

Det skal lønne seg å være medlem i DNT! Som medlem får du rabatt på både overnatting og mat. Skal du overnatte i mer enn 2 døgn vil du spare inn igjen medlemskapet.  Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.

NYHET!!! Bestilling av rom gjøres online. Trykk på knapp under etter å ha lest teksten.

Rondvassbu anbefaler alle våre gjester å reservere opphold via nettsiden. Ved å booke på forhånd er du sikret rom eller seng og innsjekkingen vil gå raskere.
Vi har dobbeltrom, firesengsrom og sovesal. Er dere 3 personer og ønsker et rom for dere selv anbefaler vi et dobbeltrom med en ekstra madrass på gulvet. Er dere 5 personer og ønsker et eget rom anbefaler vi et firesengsrom med ekstra madrass. Bare skriv inn dette i notatfeltet når dere bestiller. Om dere ikke fyller alle sengene på rommet så kan det komme andre personer på rommet om det er fullt på hytten.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke legger ut alle våre senger for forhåndsbestilling. Alle som kommer uten bestilling vil alltid få et sted å sove når de ankommer.

HUND: Det er lov med hund på noen av våre rom, men ikke på alle! Skriv  "hund" i notatfeltet når du bestiller. Om vi ikke har ledige hunderom må vil hunden få et bur i en av garasjene over natten.  Hunder har dessverre ikke tilgang til fellesarealer og stuer.

Har du matallergier som vi burde vite om kan du enkelt skrive dette i notatfeltet på bestillingen.

Har du ytterligere spørsmål om reservasjon når du oss på: rondvassbu@dntoslo.no.

Regler for avbestilling:

Ved avbestilling tidligere enn 10 dager før ankomst vil du få refundert det innbetalte beløpet, med unntak av et administrasjonsgebyr på kr 300,-

Ved avbestilling 10 dager før ankomst beholder vi verdien av 1 natt for hele bestillingen som avbestillingsgebyr.

Bestilling av utstyr og påmelding til turer/kurs:

For å melde deg på kurs, tur eller annen aktivitet må du sende e-post til rondvassbu@dntoslo.no

Når du sender en forespørsel på en av våre turer/kurs får du tilbake et informsjonsskjema om våre turer hvor du fyller ut . Når du returnerer dette skjemaet til oss får du tilbake en bekreftelse fra oss.

Vi har mange som sender oss spørsmål på mail hver dag. Før du sender oss en mail kan du sjekke denne siden her så kanskje du finner svaret helt på egenhånd.