Påskeprogram 2020

Mye morro på isen i hele påsken!
Mye morro på isen i hele påsken! Foto: Øystein Gården

I Norge er det ikke påske uten fjell. På Rondvassbu har vi lange tradisjoner for påskefeiringen. Vi har massevis av aktiviteter for liten å stor og vi håper mange vil ta turen til Rondane for uforglemmelige påskeopplevelser. 

Aktivitetsområde

Før påske lager vi klart et stort aktivitetsområde ved Rondvassbu. Her bygger vi hoppbakker, akebaner, slalomløyper og mye annen morro. På aktivitetsplassen har vi bålpanne og griller pølser hver dag fra mandag til søndag. Vi har aktivitetsledere som er i parken hver dag mellom kl 11-15. 

Det vil bli forskjellige konkurranser iløpet av uka og dette informeres det om dagen i forveien. 

Isfisking

Tradisjon tro lager vi en stor fiskeplass utenfor Rondvassbu. Her bygger vi levegger mot vinden, legger ut reinsdyrskinn og mater hullene hver dag. Vi har alt av utstyr til gratis utlån og vi garanterer mye fisk. Det vil bli fiskekonkurranse iløpet av påsken med flotte premier. 

Guidede Turer 

Vi kjører flere guidede toppturer fra Rondvassbu i påsken. Vi starter med påskekickoff helgen 3-5.april. Da er det topptur til Veslesmeden, festmiddag og livemusikk. Det blir guidet topptur til Veslesmeden den 6.april og den 9.april. Fullt turprogram finner du her: ​​​​​​​

Ting som skjer på Rondvassbu i påsken:

-guidede toppturer

-fiskekonkurranse 

-akekonkurranse

-påskequiz

-hopprenn

-snøhule

-bygging av snøhule

-varm kakao i solveggen

-påskeegg

-kvikk lunch

-solo

-sol

-snø

Trenger vi si noe mer?? 

Velkommen!

Bygging av snøhule

Det er flotte skavler i Jutulhogget for bygging av snøhuler. Otta Ungdomskole har vært på besøk hos oss uken før påske og man kan bygge videre på deres snøhuler eller bygge sine egne. Vi har reinsdyrskinn og spader til utlån. 

Påskeaften

Påskeaften pynter vi  spisesalen opp til festmiddag og kokken lager en storslått buffet med masse god mat! Påskeaften på Rondvassbu betyr mye for mange av våre faste gjester og dette er en kveld som må oppleves. 

Foto: Øyvind Tveit Vestbøstad