Påskeprogram 2021

Mye morro på isen i hele påsken!
Mye morro på isen i hele påsken! Foto: Øystein Gården

I Norge er det ikke påske uten fjell. På Rondvassbu har vi lange tradisjoner for påskefeiringen. Vi har massevis av aktiviteter for liten og stor, og vi håper mange vil ta turen til Rondane for uforglemmelige påskeopplevelser. 

Aktivitetsområde

Før påske lager vi klart et stort aktivitetsområde ved Rondvassbu. Her bygger vi hoppbakker, akebaner og mye annen morro. På aktivitetsplassen har vi bålpanne og griller pølser hver dag fra mandag til søndag. Det vil bli forskjellige konkurranser iløpet av uka, deriblant påskerebus og leting etter påskeegg med skredsøkere, og dette informeres det om dagen i forveien. 

Isfisking

Tradisjon tro lager vi en stor fiskeplass utenfor Rondvassbu. Her bygger vi levegger mot vinden, legger ut reinsdyrskinn og mater hullene hver dag. Vi har alt av utstyr til gratis utlån og vi garanterer mye fisk. Det vil bli fiskekonkurranse iløpet av påsken med flotte premier. 

Guidede turer 

Vi kjører flere guidede toppturer fra Rondvassbu i påsken. Helgen 26.-28. mars har vi introkurs randonnée med toppturer til Veslesmeden og Ljosåbelgen, mens mandag 29. mars og torsdag 1. april blir det guidet tur til Veslesmeden. Fullt turprogram finner du her. ​​​​​​​

Ting som skjer på Rondvassbu i påsken:

-guidede toppturer

-fiskekonkurranse 

-akekonkurranse

-påskequiz

-hopprenn

-snøhule

-bygging av snøhule

-varm kakao i solveggen

-påskeegg

-kvikk lunch

-solo

-sol

-snø

 

Velkommen!

Bygging av snøhule

Det er flotte skavler i Jutulhogget for bygging av snøhuler. Otta Ungdomskole har vært på besøk hos oss uken før påske og man kan bygge videre på deres snøhuler eller bygge sine egne. Vi har reinsdyrskinn og spader til utlån. 

Påskeaften

Påskeaften pynter vi spisesalen opp til festmiddag og kokken lager en storslått buffet med masse god mat! Påskeaften på Rondvassbu betyr mye for mange av våre faste gjester og dette er en kveld som må oppleves. 

Foto: Øyvind Tveit Vestbøstad