Nå har vi randonnÉeutstyr for utleie   ...og guida toppturer hver vinterhelg!

OPPTUR: Med moderne randonnéeutstyr er Ljosåbelgen en flott topptur fra Rondvassbu - med ei fantastisk utforkjøring til Mysuseter som bonus.
OPPTUR: Med moderne randonnéeutstyr er Ljosåbelgen en flott topptur fra Rondvassbu - med ei fantastisk utforkjøring til Mysuseter som bonus. Foto: Live Sulheim/Nasjonalparkriket

Rondvassbu og nærområdet rundt hytta er et eldorado for toppturer på vinterstid. Vi har hatt utleie av fjellski i mange år og har nå utvidet tilbudet randonnéeutstyr av høy kvalitet: 20 par svært lette toppturski med staver, feller, skistøvler og full skredpakke!

Guidede toppturer på randonnéeutstyr fra Rondvassbu

I de aller fleste helgene gjennom vintersesongen går vi toppturer på randonnéeutstyr fra Rondvassbu både lørdag og søndag. Se turkalender og egen underside for mer info. For en forsmak på randonnéeturer i Rondane - les denne begeistra bloggen.

Leie av topp skiutstyr

Info om skiutstyret Rondvassbu leier ut og priser finner du her. ​​​​​​​

Anbefalte toppturer fra Rondvassbu

Her er våre anbefalinger på toppturer fra Rondvassbu: 


Ljosåbelgen
1948 m.o.h

En fantastisk flott skitopp som ikke er så mye besøkt siden den ikke er 2000 m.o.h. Til gjengjeld har Ljosåbelgen den flotteste nedkjøringen i hele Rondane.  Les turbeskrivelse her. 

...og heftig begeistra blogg fra turen her.

Storronden 
2138 m.o.h

Rett bak hyttveggen på Rondvassbu starter oppstigningen til Storronden. Toppen kan ofte være litt avblåst, men er det bra med snø er dette en fantastisk skitur. Følg sommerruten opp, så kan du ta en renne ned til Illmanndalen om forholdene er trygge. 
Turbeskrivelse her. 

Veslesmeden        2015 m.o.h

Veslesmeden er en fantastisk tur på ski, og her er det alltid mye snø! Turen følger sommerstien helt til toppen og byr på en fantastisk nedkjøring hele veien tilbake til Rondvassbu.                                        Turbeskrivelse her.