Ønsker du jobbe på ROndvassbu? 

Rondvassbu
Rondvassbu Foto: Marius Daleg Sætre, DNT.

Det er noe eget med å jobbe på en turisthytte langt til fjells. Samholdet som blir i gjengen, nye bekjentskaper og gode minner.  På Rondvassbu er vi ca 16 ansatte i sommersesongen og 8-10 personer i vintersesong. Vintersesongen er fra ca 1.mars til 2.påskedag, mens sommersesongen er fra ca 20.juni til ca 8.oktober. 

Rondvassbu er en av DNT ´s største hytter og har hvert år rundt 13.000 overnattingsgjester pluss mange dagsbesøkende.

Hytten ligger midt i vakre Norge, i Rondane nasjonalpark som er Norges eldste nasjonalpark. Det er ikke tillatt for besøkende å kjøre egen bil inn til hytta. Rondvassbu har tillatelse å  kjøre for å frakte varer, personal etc. Det er 22 km til  Otta som er nærmeste by og det er 6 km til parkeringsplassen hvor våre gjester parkerer.

På Rondvassbu skal vi være best på service fra  gjestene ankommer til de sjekker ut. Vi skal servere god hjemmelaget mat, ha den reneste hytten og alle gjester som drar fra Rondvassbu skal være fornøyd. Derfor er det viktig at du som jobber hos oss er serviceinnstilt og lytter til gjestens behov og løser eventuelle problem på en best mulig måte.

Rondvassbu er en sesongbedrift med sesongvariasjoner, det innebærer at det kan være rolige perioder og veldig intensive perioder. Dermed er det viktig at ha en god arbeidsvilje, ha en positiv innstilling og gjøre sitt beste for at gjestene på Rondvassbu skal trives.  Selv om alle har forskjellige arbeidsoppgaver så jobber man i team noe som innebærer at man hjelper hverandre når det trengs.

En vanlig dag på Rondvassbu arbeider man ca 7,5 timer litt avhengig av hvor mange gjester vi har. Under intensive perioder kan man bli nødt til å jobbe 10 timer noen dager.   Alle som arbeider har minst en fridag i uken.  På fritiden er det viktig å være sosial sammen sine kollegaer og gjøre ting  sammen for å opprettholde et godt arbeidsmiljø. Det kan være alt fra å dra på utflukter til å slappe av i personalboligen med en god film.

Vi har følgende ledige stillinger på Rondvassbu sommeren 2019

Resepsjons medarbeider.
1stilling

Periode 4.august til 6.oktober

Servitør middag og frokost.
1 stilling 

Periode 4.augst til 6.oktober.