For å gjøre turen din inn til Rondvassbu så enkel som mulig, tilbyr Rondvassbu sykkelutleie på parkeringsplassen Spranget - da kan den som vil sykle i stedet for å gå de siste 6 km inn til hytta. 

Sykkelutleie på Spranget

Leiesyklene står på parkeringsplassen på Spranget (inn fra Mysuseter/Otta). Det er Vipps-betaling av sykler og det må betales før sykler brukes. NB: Kontroll etter veien og sykler må parkeres på Rondvassbu. Det er også mulig å leie sykler på Rondvassbu og sykle ut til Spranget. Vi kan ikke garantere at det alltid er sykler tilgjengelig, men det er svært sjelden et problem. 

Pris: kr. 125,- 

Vi har både sykler for voksne og for barn.

Kanoutleie på Rondvatnet

Rondvatnet er 4,5 km langt og har flere perler som man bare kan nå fra båt. Å bryte vannspeilet i en kano med majestetiske fjell og fossefall på begge sider av vannet er en stor opplevelse. Rondvassbu har to kanoer og en robåt til utleie. Betjeningen deler gjerne tips om steder man må besøke når man padler langs vannet. 
Leie avtales i resepsjonen. 

Pris kr 150,- for 1 time, 50 kr ekstra per time. 

Vi har redningsvester for både barn og voksne. 

Vintersesongen: 

Leie av fjellski og randonnéeutstyr

Vinterstid kan komplett fjellski- og randonéeutstyr leies på Rondvassbu. Om ønskelig kan vi sette utleieutstyr til uthenting på Mysuseter slik at utstyret kan brukes inn til Rondvassbu. Dette må avtales noen dager i forveien. 

Komplett randonéeutstyr

Nyhet! For de som vil prøve randonée har vi kjøpt 25 par lette toppturski komplett med staver, feller, skistøvler og full skredsikringspakke. 

Utstyret hentes ut og leveres på Rondvassbu.

Prisliste finner du her. 

Booking av utstyr gjøres her. ​​​​​​​

Komplett fjellskiutstyr

Rondvassbu har 20 par med komplett fjellskiutstyr fra Åsnes. I fjellskipakken inngår Crispi BC-støvler, kortfeller og staver. 

Ønsker du å leie fjellski inn til Rondvassbu kan vi sette til utstyret på Mysuseter for uthenting der. Levering kan skje på Rondvassbu eller Mysuseter. 

Prisliste finner du her. ​​​​​​​

Booking av utstyr gjøres her. ​​​​​​​