Slik kommer du deg til Rondvassbu

FULL RULLE: Med utleiesykkel fra parkeringsplassen på Spranget er de 6km inn til Rondvassbu lett unnagjort.
FULL RULLE: Med utleiesykkel fra parkeringsplassen på Spranget er de 6km inn til Rondvassbu lett unnagjort.

Sommerstid


Ta bil, tog eller ekspressbuss til Otta. I privatbil tar du like sør for Otta av fra E6 til Mysuseter. Framme på Mysuseter kjører du gjennom bommen til Tjønnbakken og videre inn til Spranget. (kr. 20,-)  Herfra er det 6 km å gå inn til Rondvassbu (ca. 1,5 t). Det er også fint å sykle inn til hytta da turen går på en fin grusvei. Rondvassbu har sykkelutleie på Spranget, for å få koden til låsene ringer man til Rondvassbu på tlf 612 31 866 når man er på Spranget.  

Det er også mulig å leie sykler på Rondvassbu og sykle ut til Spranget. Vi kan ikke garantere at det alltid er sykler tilgjengelig men det er svært sjelden et problem. Pris per sykkel: kr. 120,- en vei og kr. 200- tur/retur. For barn under 15 år er det halv pris.

Vi har både voksen- og barnesykler med hjelm. 

Tar du tog eller ekspressbuss til Otta er det drøyt 20 km i taxi inn til Spranget. Trenger du taxi fra Otta ringer du tlf. 61 23 05 01 eller maxitaxi mob 90 90 30 24.

Vinterstid


Kommer du med bil, tar du av E6 like sør for Otta (Sel kommune) til Mysuseter. Du kan parkere på Letruds Parkering for kr. 40,- pr. døgn, tar ikke kort så husk å ta med kontanter. Herfra har du 11km på ski inn til Rondvassbu. De 2 første km opp Tjønnbakken har ganske mye stigning. Resten av turen inn er i lettere terreng. Turen tar fra 3-4 timer avhengig av form og oppakning.

Trenger du taxi fra Otta ringer du tlf. 61 23 05 01 eller maxitaxi mob 90 90 30 24.

TEnk på miljøet, reis kollektivt til fjells

Ta toget toget til Otta stasjon
Togtider finner du her: ​​​​​​​

Ta buss fra Otta stajon til Spranget Busstider finner du her: 

TOPPTURMEKKA: Rondvassbu ligger omkranset av 10 topper høyere enn 2000 meter over havet.
TOPPTURMEKKA: Rondvassbu ligger omkranset av 10 topper høyere enn 2000 meter over havet.