Påskekickoff 2019, Randonee, god mat og livemusikk

Arrangement

Fra dato
12. april 2019 kl. 18:00
Til dato
14. april 2019 kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangører
Rondvassbu, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Hva med en sprek start på påsken??? 
Denne helgen blir det god mat, god stemning og store opplevelser på Rondvassbu.
Lørdag går vi til Veslesmeden som med sine 2015 m.o.h. en av de lettest tilgjengelig 2000 meters toppen på ski.  Det er stabile snøforhold, flott nedkjøring og en fantastisk utstikt fra topppen. Vi tar med oss lokalmat og litt godt i koppen som deltakere får servert underveis på turen. Har du ikke utstyr for å delta på turen kan komplett utstyr leies hos Rondvassbu. Bare gi beskjed om dette ved påmelding. 

Program for helgen: 

Fredag: Deltakere går selv inn til til Rondvassbu. Fra Mysuseter og inn til Rondvassbu er det ca 11km og vi anbefaler deltakere å bruke fjellski inn til hytta. Randonée utstyret tas i pulk eller på ryggen. Om du ikke har tilgang til pulk kan du lage din egen av randonée ski: Tape sammen skine foran og bak, sett sko i bindingene med en plastpose over åpningen. Knytt deretter et tau i fronten av skine og trekk de etter deg inn til hytta. Dette er en rask å effektiv måte å få med seg utstyret inn til hytta. 

Lørdag: Kl 08.00 serverer vi frokost og alle lager seg matpakker. Kl 09.30 legger vi ut på tur. Turen går til Veslesmeden 2015 m.o.h. På lørdagskvelden er alle deltakere hjertlig velkommen i vedfyrt badestamp ved Rondvatnet. 
Kl 18.00. Kokken har satt sammen en 4 retters påskemeny som vi serverer alle våre turdeltakere. 

I peisestuen lørdag kveld kommer det lokale musikere for å underholde oss. (mer info om dette kommer senere)

Søndag: Kl 08.00 serverer vi frokost og de som ønsker å ta seg en tur på egenhånd før de drar hjemmover er velkommen til det. 

Pakketilbud: Topptur til Veslesmeden, alle måltider og overnatting i to døgn på firesengsrom: 3050,- pr pers (DNT medlemmer) kr 3550,- (ikke medlemmer)

Booking: Per-epost til rondvassbu@dntoslo.no (oppgi dato, turnavn og evt utsyrsleie)

Velkommen til fantastiske dager i vakre Rondane!

Kontaktinformasjon:

  • Øystein Gården