Trilletur til Øyungen

Fellestur

Dato
14. august 2019 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Babytur
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Høstsesongens første trilletur! Øyungen er et nydelig vann i Nordmarka og et populært turmål og teltsted for barnefamilier. Vi håper på godt turvær, og tar hele turen utendørs. 

Vi starter ved Skar og triller langs Skarselva. På vei opp til Øyungen holder vi oss på østsiden av elva, og på vei tilbake går vi på vestsiden. Det er fin grusvei hele veien. Det er en del stigning opp til Øyungen, og turen er ca. 5 km t/r. Det ikke er kafé eller mulighet til å gå inn noe sted på denne turen, så pausen blir ute. Ta med noe å sitte på samt niste og drikke.

Oppmøte: Parkeringsplassen på Skar kl. 10.30.
Off. kom.: Buss 54 fra Jernbanetorget til Godals vei. Videre med buss 51 til Skar. Alternativt T-bane til Nydalen og buss 51 derfra. Vær oppmerksom på at bussen går sjelden og ikke tar så mange barnevogner, så egen bil er nok det tryggeste alternativet.

Følg oss på Facebook: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke. 

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Team Nærfriluftsliv om du ønsker å bidra som turleder.

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid.

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Øyungen

Høstsesongens første trilletur! Øyungen er et nydelig vann i Nordmarka og et populært turmål og teltsted for barnefamilier. Vi håper på godt turvær, og tar hele turen utendørs.  Vi starter ved ...

Kontaktinformasjon: