Trilletur til Skullerudstua

Fellestur

Dato
6. november 2019 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Trilletur, Babytur
Arrangører
Barnas Turlag Oslo og Omegn, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Senhøst-tur i trolske Østmarka

Vi starter turen rett nedenfor Østmarksetra og går på fin grusvei langs vestsiden av Nøklevann, forbi Rustadsaga og ender opp på Skullerudstua. Her spiser vi lunsj på kaféen og går så tilbake samme vei. Ca. 8 km t/r. Det er også mulig å ta T-bane tilbake fra Skullerud. For de sprekeste kan det være et alternativ å gå hele runden rundt Nøklevann, dvs. ta returen på østsiden av vannet forbi Sarabråten.

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Østmarksetra kl. 10.30.

Off.kom.: T-bane 3 til Ulsrud, ca. 15 min gange.

Følg oss på Facebook: "Trilleturer med DNT Oslo og Omegn"

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke. 

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Team Nærfriluftsliv om du ønsker å bidra som turleder.

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid.

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Trilletur til Skullerudstua

Senhøst-tur i trolske Østmarka Vi starter turen rett nedenfor Østmarksetra og går på fin grusvei langs vestsiden av Nøklevann, forbi Rustadsaga og ender opp på Skullerudstua. Her spiser vi lunsj ...

Kontaktinformasjon: