Mat og servering på Rondvassbu

Foto: Øystein Gården

Lokalmat på Rondvassbu 

Vi vet at måltidene på hytta er viktig for våre gjester og på Rondvassbu er vi stolte over å servere lokal kortreist mat! Alt vi bruker av poteter er fra lokale produsenter i Nord Gudbransdalen. Alt kjøtt som blir brukt på middager er handlet lokalt og reinsdyrkjøttet vi serverer kommer fra Vågå tamreinlag.

På frokosten har vi alltid innslag av lokale produsenter. Vi har geitost og geitpølse fra Valbjør gard i Vågå. Vi har også spekepølser og spekemat fra Breheimen og Skjåk. 

Mattider på Rondvassbu:

Frokost serveres fra 08:00 - 09:30.
Middag serveres kl. 18:30 (+ 20:30 ved mange gjester)
Kommer du senere til hytta vil vi allikevel sørge for at du ikke legger deg sulten!

Bevilling: På Rondvassbu har vi bevilling for øl, vin og brennevin 

Dagservering: Vi serverer nystekte vafler, rømmegrøt, suppe og andre godbiter på dagtid frem til kl. 16:00. 

Resepsjonen er åpen fra 08:00 til 23:00.