Mat og servering på Rondvassbu

Foto: Øystein Gården

Lokalmat på Rondvassbu: 

Vi vet at måltidene på hytta er viktig for våre gjester og på Rondvassbu er vi stolte over å servere lokal kortreist mat! Alt vi bruker av poteter er fra lokale produsenter i Nord Gudbransdalen. Alt kjøtt som blir brukt på middager er handlet lokalt og reinsdyrkjøttet vi serverer kommer fra Vågå tamreinlag.

På frokosten har vi alltid innslag av lokale produsenter. Vi har geitost og geitpøles fra Valbjør gard i Vågå. Vi har også spekepølser og spekemat fra Breheimen mat Skjåk. Om du vil prøve lokal te til frokost eller middagen finner du flere typer te fra Aukrust i Lom.  

Mattider på Rondvassbu:

Frokost serveres fra 08:00 - 09:30.
Middag serveres kl. 18:30 om sommeren og kl. 18:00 om vinteren.
Kommer du senere til hytta vil vi allikevel sørge for at du ikke legger deg sulten!

Bevilling: På Rondvassbu har vi bevilling for øl, vin og brennevin 

Dagservering: Vi serverer nystekte vaffler, rømmegrøt, pastasalat, karbonadesmørbrød og andre godbiter på dagtid frem til kl. 16:00. 

Resepsjonen er åpen fra 08:00 til 23:00.